توضیحاتی در مورد قرص لوراتادین

از نکات مهم پزشکی این است که معمولا با تغییر فصل‌ها آلرژی و حساسیت‌ها هم خودشان را نشان می‌دهند. اگرچه بیشترین حساسیت‌ها در فصول بهار و پاییز دیده می‌شوند اما در هر زمانی فرد می‌تواند دچار آلرژی شود. برای کاهش علایم حساسیت می‌توان از داروهای آنتی هیستامین مثل قرص لوراتادین استفاده کرد.آنتی‌هیستامین‌ها اثرات هیستامین را در بدن (گیرنده۱ H) مهار می‌کنند. هیستامین ماده‌ای است که باعث بروز آبریزش بینی، عطسه، قرمزی چشم‌ها و اشک ریزش می‌شود. این علایم در بیماری رینیت (التهاب مخاط بینی) آلرژیک فصلی یا دایمی، آسم آلرژیک و تب یونجه دیده می‌شوند. لوراتادین در درمان بیماران دچار کهیر مزمن ناشناخته نیز استفاده می‌شود. بلوک رقابتی گیرنده‌های نوع یک هیستامین در بافتها. این بلوک تقریباً اختصاصی است. اطلاعات دیگر: طبقه‌بندی فارماکولوژیک: آنتی هیستامین سه حلقه‌ای. طبقه‌بندی درمانی: آنتی هیستامین. طبقه‌بندی مصرف در بارداری: رده B ملاحظات اختصاصی 1- شواهدی در دسترس نیست که نشان دهنده امکان سوء مصرف دارو یا ایجاد وابستگی به آن باشد. 2- دارو باید در یک مکان خشک و خنک و دور از حرارت و نور مستقیم آفتاب نگهداری شود. نکات قابل توصیه به بیمار 1- دارو را با معده خالی حداقل دو ساعت بعد از غذا مصرف کرده و تا حداقل یک ساعت بعد از مصرف دارو از خوردن غذا پرهیز کنید. 2- دارو را فقط یک بار در روز مصرف کنید. در صورت تداوم یا بدتر شدن نشانه‌ها به پزشک اطلاع دهید. 3- برای حصول دقت در آزمونهای پوستی آلرژی، چهار روز قبل از انجام آنها مصرف دارو را قطع کنید. مصرف در سالمندان: سالمندان به اثرات CNS دارو حساس ترند؛ دارو باید با دوزهای کمتر شروع شود. مصرف در کودکان: بی‌ضرری و اثربخشی مصرف دارو در کودکان کوچکتر از 2 سال ثابت نشده است. مصرف در شیردهی: لوراتادین به راحتی در شیر ترشح می‌شود. مصرف آنتی هیستامین در ن شیرده ممنوع است.

قرص لوراتادین چیست

قرص لوراتادین یک داروی ضد حساسیت خوب است و به شما تاکید می کنیم فقط در مواردی که پزشک برای شما تجویز کرده از آن استفاده کنید و استفاده خود سرانه به هیچ وجه توصیه نمیشود . قرص لوراتادین دارویی آنتی هیستامین فاقد اثرات خواب آور می باشد که در درمان یا کاهش نشانه های حالات آلرژیک استفاده می گردد.* لوراتادین بیماری شما را درمان نمی کند و فقط علایم شما را بهبود می بخشد. * سعی کنید حین درمان با لوراتادین از قرار گرفتن غیرضروری در برابر نور آفتاب پرهیز کرده، لباس مناسب بپوشید و از عینک آفتابی و کرم های ضد آفتاب استفاده نمایید. لوراتادین ممکن است باعث حساسیت پوست شما به آفتاب گردد. * لوراتادین ممکن است روی نتایج آزمایش قند خون تاثیر بگذارد. اگر مبتلا به دیابت هستید یا قصد انجام این آزمایش را دارید، با پزشک خود م نمایید. * از مصرف الکل و سایر مشروبات الکلی همزمان با این دارو بپرهیزید که این عمل سبب می شود متابولیسم دارو به هم بریزد و عوارض نامطلوبی

مضرات قرص لوراتادین

نکته جالب در مورد این دارو این است که این دارو از نسل جدید آنتی هیستامینها بوده به دلیل اختصاصی بودن و عدم عبور از سدخونی مغزی برخلاف اغلب آنتی هیستامینها دارای اثرات سداتیو شی) نیست. ولی سردرد، سرگیجه، اختلال بینایی، ضعف عضلانی یا خستگی غیرمعمول، طپش یا تندی ضربان قلب، احساس گرفتگی در سینه و اشکال در دفع ادرار در برخی بیماران دیده می‌شود و گاه خواب آور است.

تاثیر قرص لوراتادین در بدن

دسترسى به قرص لوراتادین به عنوان یک قرص ضد آلرژی و ضد حساسیت آسان است ، چرا که بدون نیاز به نسخه پزشک به راحتى به دست بیماران مى رسد. این قرص معمولاً در بسته هاى ۲۰تایى عرضه مى شود. لوراتادین به راحتى از طریق لوله هاى گوارش جذب خون مى شود و بین یک تا سه ساعت پس از مصرف اثر درمانى اش شروع مى شود و معمولاً اوج خاصیت درمانى لوراتادین حدود ۸ تا ۱۲ ساعت پس از مصرف آن است که بیمار به طور واضح اثرات بهبودى را در خود احساس مى کند.لوراتادین از مشتقات پی پریدین و یک آنتی هیستامین نسل دوم است. این دارو مهارکننده اختصاصی گیرنده H1 است. واکنشهای آنتی ژن – آنتی بادی باعث آزادسازی هیستامین می گردد و این دارو علائم ناشی از آزاد شدن هیستامین را مهار می کند. همچنین این دسته از داروها در مدلهای حیوانی و در محیط آزمایشگاهی اثرات ضد التهابی متنوعی داشته اند. البته اهمیت بالینی این مساله هنوز مشخص نشده است. این دارو در وضعیت های آلرژیک که با علائمی همچون آب ریزش بینی، کهیر و ژونکتیویت همراه است، بسیار موثر می باشد. لوراتادین به میزان ناچیزی از سد خونی – مغزی عبور می کند بنابراین برخلاف آنتی هیستامین های نسل اول ایجاد خواب آلودگی نمی کند. همچنین این دارو برخلاف بسیاری از داروهای نسل اول فاقد خصوصیات آنتی کولینرژیک می باشد. لوراتادین در مقایسه با داروهای قدیمی تر (نسل اول) طول اثر بیشتری دارد به طوری که استفاده از آن به صورت یک تا دو بار در روز ممکن است.

مصرف قرص لوراتادین در دوران بارداری و شیردهی

افرادى هستند که بر حسب شرایط ویژه شان مجاز نیستند قرص لوراتادین استفاده کنند. ن باردار: خانم هاى باردار باید حواسشان باشد که تنها لوراتادین نیست که برایشان ممنوعیت دارد بلکه هر ترکیبى که لفظ دارو را مى توان روى آنها نهاد برایشان خطر دارد و باید با احتیاط مصرف شود. در هر صورت خانم هاى باردار باید حتماً این دارو را با تجویز و م پزشک مصرف کنند. مادران شیرده: لوراتادین به دلیل ساختمان شیمیایى اش به داخل ترشح و وارد ترکیب شیر مى شود. از این رو به مادران شیرده توصیه مى شود لوراتادین را حتى المقدور مصرف نکنند و در صورت داشتن یک بیمارى خاص در صورتى مجاز هستند لوراتادین مصرف کنند که حتماً زیر نظر پزشک متخصص باشند.

ایجاد سلول‌های سیستم ایمنی در بدن

از مکان های دیدنی سیستان و بلوچستان چه می دانید؟

شعر در مورد دلم گرفته

لوراتادین ,مصرف ,دارو ,قرص ,آنتی ,هیستامین ,قرص لوراتادین ,این دارو ,آنتی هیستامین ,دارو را ,لوراتادین به

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تیم دانش دکتر هادی اسحقی ثانی ژتون وبلاگ دکتر یوسف کریمی بهترین باربری ها MATLABLOG Nav-News متین ام 4 ابزار هیلتی مرکزی واحد گشت تهران